Monday, May 07, 2007


Ma reggel Jacquelin és én a verandán

Today morning. Jacquelin and me on her veranda.

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Kedves Lilla,

Eloszor is hadd mutatkozzam be: Borocz Beata vagyok es az interneten találtam egy interjut, amit Onnel keszitettek. Valojaban a humanitarius munkakra kerestem ra, mikor is kiadta a kereso ezt a cikket. Nagyon megorultem, ahogy olvastam, mivel foglalkozik, s hogy jutott el a segitseg ezen formajahoz valamint hogy alapitotta meg sajat szervezetet.
Nehany szoban szeretnem leirni, miert is erdeklodom a humanitarius munka irant. 42 eves vagyok es az eletem soran sok helyre eljutottam a vilagban, elsosorban az emberek valos eletet, eredetet, szokasaikat, vallasukat, kulturajukat kutatva. Hetszer jartam Egyiptomban, Jordaniaban, s figyeltem a beduinok eletet, laktam hajon arabokkal a Voros-tenger vizein, jartam Tajfold eszaki dzsungeleiben, nomad korulmenyek kozott elo emberek kozott, valamint Bankok folyo-csatornarendszereiben elo gyerekek kozott, s erdeklodessel figyeltem Mexikoban a majak kulturajat, szegenyes letuket, Amerikaban az afroamerikaiak hittel teli eletet. Mindannyiszor szembesulve a szegenyseggel, elmaradottsaggal, s megis, mindennek orulni tudo kepesseggel. Egy honapja tertem vissza 2 es fel ev utan Olaszorszagbol, egy hercegi csaladnak dolgoztam, s az utobbi fel evben egyre erosodott bennem a gondolat, hogy Afrikaban humanitarius munkat szeretnek veegezni. 3 évvel ezelott volt egy felhivas, amire jelentkeztem, de akkor pont az Olaszorszagi lehetosegek miatt kellett feladnom ezen szandekaimat. Egyebkent festeszettel foglalkozom, valamint reegeszet, azon belul is legfokeppen a vizalatti regeszet erdekel, s almomkent dedelgetem a vagyat, hogy egyszer eljussak egy olyan szintre, hogy a festmenyeim eladasabol szarmazo penzt afrikai humanitarius segitsegre fordithassam.
Kerem szepen, kedves Lilla, tegye meg, hogy felvilagosit, hol kezdjem, hol jelentkezzem, mit tegyek a lehetoseg elnyereseert, hogy felajanlhassam ketkezi segitsegemet!

Koszonettel es oszinte tisztelettel Borocz Beata

9:09 AM  

Post a Comment

<< Home