Sunday, September 03, 2006

hello kedveseim,

hat vegre itthon Parizsbol, de sajnos nem sokaig mindossze jovo hetfoig 11ikéig, es utana irany Afrika az en draga baratnommel az Abival.
Mint tudjatok, tavaly már voltunk hat hetet és meg osszel eldöntöttuk, hogy megprobalunk visszamenni a kovetkezo evben. Persze kozben rengeteg dolog tortent, sikerult peldaul befejeznem a filozofia szakot, meg hat ott volt Parizs is ami hihetetlen hatassal volt ram minden teren. Szuper lakotarsaim voltak, rengeteg elmeny es utazas csupa csupa jo. Ott volt a hirneves Sorbonne is, meg a szuvenir boltos melom Parizs egyik legpuccosabb negyedeben a Saint German de Praisban. A szerelem is szembejott és a vilag legromantikusabb dolga volt csokolozni a Pont des Arton zuhogo esoben... Nagyon szeretem Parizst es azt hiszem, szivesen elnek ott, bar nem konnyu az elet. De vegulis koszonhetoen a szuvenirboltnak es a rengeteg melonak osszegyult valamennyi penz.
A sors fintora, hogy az Abi is pont szuvenirboltban kereste az Afrikara valot, persze o elobb kezdete, mint en, ugyhogy vegulis en koppintottam ot, de lenyeg, hogy most megvan a suska es irany Afrika.

A tervek szerint eloszor 11-en Londonba repulunk, ott egy hatalmasat bulizunk utoljara Europaban, majd masnap reggel irany Marokko. Egeszen Marrakechig azaz Marokko kozepeig megyunk repulovel. Viszont onnantol fogva minden utazasunkat szarazfoldon tervezzuk, tehat taxival, stoppal, busszal vagy esetleg tevével... Szeretnénk leérni a Ramadam végéig azaz okt. 24ig Gambiaba, Dramanba a faluba, mivel a falu eljesen muzulman, ezert nekik ekkor lesz a legnagyobb unnepuk. Tehat ez azt jelenti, hogy majdnem masfel honapunk van arra, hogy keresztulszeljuk Marokkot, megnezzuk a menekulttabor varosokat Nyugat-Szaharában es a Polisszarioval lepaktáljunk, majd a sziklarajzokat Mauritániában, es gyonyoru negy es fel meter hosszu anyagokat vegyunk a piacon, majd lejussunk Szenegalba, amit remelunk, hogy a lazadok nem vernek addigra teljesen szet (ugyanis délen a kormany haborut inditott a lazadok ellen... no comment) és utana mar el is ertunk a smily cost-ot Gambiát. Ok a falu meg vagy 370kmre van a fovarostol Banjultol, de azt hiszem a Szahara atszelese utan ez mar nem fog gondot okozni.

Szándékunk szerint négy honapot fogunk eltolteni a faluban...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home